måndag 11 juni 2007

Mitt i sommarvärman så här så tänkte jag lägga ut lite lo:er som har legat och väntat..
Först ut en gjor efter Sweboggs skiss förra veckan. Är själv nöjd me den och det var himla kul att leka lite med så starka färger (tyvärr är bilden lite dålig så färgerna görs inte till rätta)
Sen en gjord efter Swebloggs skiss förrförra veckan. Den vart rätt mörk, tycker att det är svået att jobba med svart bakgrund!

Hahaha.. ja den här kan vi ju skratta åt! Gjorde den till en tävling men....jaa... vad ska man säga missnöjd täcker inte ens hälften ;-) Har funderat fram och tillbaka om jag verkligen har velat lägga ut den här på bloggen. Det vart så, man lär väl få göra fult ibland oxå ;-)


Nej, ska man tillbaka ut i solen tro?

Tack för titten!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka snygga LO:s som vanligt! Fint med blommorna på "rivstart". Och den sista där, "från mor till son" - var ju jättesöt: vackert kort och fina färger! Varför är du missnöjd med den? Jaja, ibland är det ju så - vissa LO:s blir man helt enkelt inte nöjd med!
Ha det gott i sommarvärmen!

Anonym sa...

Jättefina LO:s du gjort allihop!!!! Gillar alla tre, förstår inte alls varför du inte gillar den sista - den är ju jättefin och vilket detaljjobb du lagt ner på den!!!!!!
Kramen

Anonym sa...

Superfina allihopa! Gillar speciellt blommorna på första, detaljen med inramningen av fotona och att du målat vitt bakom Linslus på andra. Tredje är helt underbar, både färger, text och foto är jättehärliga!